Tervetuloa mukaan Lohjan Seudun Omakotiyhdistykseen!

Liity jäseneksi etusivulta löytyvän linkin kautta.
Hinta vuonna 2021 on edelleen todella edullinen 23 eur/v.

Omakotitalkkari

Lohjan Seudun Omakotiyhdistyksen omakotitalkkaripalvelu on väliaikaisesti pois käytöstä. Ilmoitamme, kun palveluita voi jälleen varata.
Lue lisää Omakotitalkkari -välilehden alta

Jäsentapahtumat

Tarkista tietoja jäsentapahtumista Ajankohtaista valikon kautta

Omakotitalkkari

Talkkaripalvelu on väliaikaisesti poissa käytöstä. Ilmoitamme, kun palveluita voi jälleen varata.

Omakotitalkkari Poikkeustilanteen takia Omakotitalkkarin työtehtävissä muutoksia

Koska koronatilanne ei ole vielä ohi, omakotitalkkari tekee edelleen vain ulkotöitä.

Myös asiointi, esim. kaupassa käynti, onnistuu. Tällöin ostokset jätetään oven ulkopuolelle.

Omakotitalkkari

Omakotitalkkarin palvelut ovat ensisijaisesti tarkoitettuja yhdistyksen iäkkäille tai muuten erityisesti apua tarvitseville jäsenille. Tavoitteena on antaa asumisapua, jotta senioreiden asuminen omissa kodeissaan olisi mahdollista mahdollisimman pitkään.

Omakotitalkkarin voi tilata tekemään tavanomaisia kotitöitä. Toimenkuvaan kuuluvat esimerkiksi nurmikonhoito, pensaiden ja pensasaitojen leikkaaminen, oksien silppuaminen, haravointi, polttopuiden pilkkominen, kompostin kääntäminen, lumenluonti, hiekoitus, asiointi ja pienimuotoiset jokamiesosaamisella hoituvat kiinteistön kunnostustyöt. Työn tilaaja järjestää talkkarin työssään tarvitsemat aineet ja työvälineet. Puuhun, räystäälle tai katolle omakotitalkkari ei kiipeä.

Veloitus omakotitalkkarin tekemästä työstä on 10 euroa tunnilta. Minimiveloitus on kahdelta työtunnilta. Työn tilaaja maksaa lisäksi 0,44 euron kilometrikorvauksen. Maksut suoritetaan omakotitalkkarin antamalla pankkisiirtolomakkeella. Kotona tai vapaa-ajan asunnossa teetetystä työstä saa kotitalousvähennyksen.

Omakotitalkkarin ohjaajana toimii Paula Tuominen, jonka tavoittaa parhaiten ma – pe klo 10 - 16 numerosta 050 362 2356.