Tervetuloa mukaan Lohjan Seudun Omakotiyhdistykseen!

Liity jäseneksi etusivulta löytyvän linkin kautta.
Hinta vuonna 2022 on edelleen todella edullinen 23 eur/v.

Omakotitalkkari

Lohjan Seudun Omakotiyhdistyksen omakotitalkkarina toimii Thomas Alm. Yhteydenotot ma - pe klo 9 - 15 p. 044 966 4743.

Jäsentapahtumat

Tarkista tietoja jäsentapahtumista Ajankohtaista valikon kautta

Omakotitalkkari
Talkkaripalvelut ovat jälleen omakotiyhdistyksen jäsenten varattavissa ti 18.10.2022 alkaen.
Yhdistyksemme omakotitalkkarina aloittaa Thomas Alm. Hänet tavoittaa ma – pe klo 9 – 15 vanhasta tutusta numerosta 044 966 4743.
Thomas palvelee myös ruotsiksi.

Omakotitalkkari

Omakotitalkkarin palvelut ovat ensisijaisesti tarkoitettuja yhdistyksen iäkkäille tai muuten erityisesti apua tarvitseville jäsenille. Tavoitteena on antaa asumisapua, jotta senioreiden asuminen omissa kodeissaan olisi mahdollista mahdollisimman pitkään.

Omakotitalkkarin voi tilata tekemään tavanomaisia kotitöitä. Toimenkuvaan kuuluvat esimerkiksi nurmikonhoito, pensaiden ja pensasaitojen leikkaaminen, oksien silppuaminen, haravointi, polttopuiden pilkkominen, kompostin kääntäminen, lumenluonti, hiekoitus, asiointi ja pienimuotoiset jokamiesosaamisella hoituvat kiinteistön kunnostustyöt. Työn tilaaja järjestää talkkarin työssään tarvitsemat aineet ja työvälineet. Huolehdithan, että työkalut ovat ehjät ja toimivat. Puuhun, räystäälle tai katolle omakotitalkkari ei kiipeä.

Omakotitalkkarin tekemästä työstä veloitetaan 10 euroa tunnilta. Minimiveloitus on kahdelta työtunnilta. Työn tilaaja maksaa lisäksi 0,46 euron kilometrikorvauksenMaksut suoritetaan talkkarin antamalla laskulomakkeella. Kotona tai vapaa-ajan asunnossa teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennyksen.

Lohjan Seudun Omakotiyhdistyksen omakotitalkkarina työskentelee 18.10.2022 alkaen Thomas AlmHänet tavoittaa ma – pe klo 9 – 15 numerosta 044 966 4743.

Omakotitalkkarin ohjaajana toimii Paula Tuominen, jonka tavoittaa parhaiten ma – pe klo 9 - 15 numerosta 050 362 2356.