Tervetuloa mukaan Lohjan Seudun Omakotiyhdistykseen!

Liity jäseneksi etusivulta löytyvän linkin kautta.
Hinta on edullinen 20 eur/v.

Omakotitalkkari

Tarvitsetko avuksesi omakotitalkkaria?
Katso lisää Omakotitalkkari valikosta

Soita ja varaa talkkari:

Jäsentapahtumat

Tarkista tietoja jäsentapahtumista Ajankohtaista valikon kautta

Omakotitalkkaritoiminta

Ponnisteluistamme huolimatta meillä ei valitettavasti ole omaa talkkaria marras- ja joulukuussa 2017. Ensi vuoden alussa odotamme toiminnan jälleen jatkuvan.

Loppuvuonna - ja mahdollisesti siitä eteenpäinkin - Olli Oittila tarjoaa työpalveluita omakotiyhdistyksen jäsenille jäsenhintaan (sis. alv) seuraavasti:

Työlaji                           Norm. veloitus            Jäsenveloitus                Kotitalousvähennyksen
                                                                                                                   jälkeen 2017 *

Ompelutyö                           35,00€                        29,00€                             14,50€

Tavallinen sisä- ja ulkotyö    45,00€                        38,00€                             19,00€

Saha- ja kattotyö                 55,00€                        46,00€                             23,00€

Halonta ja haketus              55,00€                        46,00€                             23,00€

Veloitus on alkavalta puolelta tunnilta. Matkakorvaus on 0,53 tai 0,68 euroa kilometriltä riippuen työn vaatimista laitteista ja välineistä, mikä puolestaan määrittää käytettävän kulkuneuvon.

* Hinta, kun (kaiken) kotitalousvähennykseen oikeuttavan työn omavastuuosuus 100€ on täyttynyt.

Yhteydenotot, lisätiedot, varaukset:
Olli Oittila, Y1380634-5

olli.oittila@tarvis.fi

www.tarvis.fi

Olli_Oittila_pienempi_kuva.JPG

Tiedotamme ensi vuoden tilanteesta, talkkarin varaamismahdollisuudesta ja yhteystiedoista heti, kun se on mahdollista.

Paula Tuominen

Lohjan Seudun Omakotiyhdistys