Tervetuloa mukaan Lohjan Seudun Omakotiyhdistykseen!

Liity jäseneksi etusivulta löytyvän linkin kautta.
Hinta vuonna 2020 on edelleen todella edullinen 23 eur/v.

Omakotitalkkari

Olemme saaneet Lohjan Seudun Omakotiyhdistykselle uuden Omakotitalkkarin. Sauli Lahtinen aloitti 3.2.2020. Hänet parhaiten tavoittaa ma-pe klo 8-9 numerosta 044 966 4743.

Lue lisää Omakotitalkkari-välilehden alta.

Jäsentapahtumat

Tarkista tietoja jäsentapahtumista Ajankohtaista valikon kautta

Omakotitalkkari

Omakotitalkkarin palvelut ovat ensisijaisesti tarkoitettuja yhdistyksen iäkkäille tai muuten erityisesti apua tarvitseville jäsenille. Tavoitteena on antaa asumisapua, jotta senioreiden asuminen omissa kodeissaan olisi mahdollista mahdollisimman pitkään.

Omakotitalkkarin voi tilata tekemään tavanomaisia kotitöitä. Toimenkuvaan kuuluvat esimerkiksi nurmikonhoito, pensaiden ja pensasaitojen leikkaaminen, oksien silppuaminen, haravointi, polttopuiden pilkkominen, kompostin kääntäminen, lumenluonti, hiekoitus, tavallinen kotisiivous, asiointi ja pienimuotoiset jokamiesosaamisella hoituvat kiinteistön kunnostustyöt. Työn tilaaja järjestää talkkarin työssään tarvitsemat aineet ja työvälineet. Puuhun, räystäälle tai katolle omakotitalkkari ei kiipeä.

Omakotitalkkarin tekemästä työstä veloitetaan 10 euroa tunnilta. Minimiveloitus on kahdelta työtunnilta. Työn tilaaja maksaa lisäksi 0,43 euron kilometrikorvauksen. Maksut suoritetaan omakotitalkkarin antamalla pankkisiirtolomakkeella. Kotona tai vapaa-ajan asunnossa teetetystä työstä saa kotitalousvähennyksen.

Lohjan Seudun Omakotitalkkarina työskentelee 3.2.2020 alkaen

Sauli Lahtinen. Hänet tavoittaa parhaiten ma – pe klo 8 – 9

numerosta 044 966 4743.

Omakotitalkkarin työnjohtajana toimii Paula Tuominen, jonka tavoittaa parhaiten ma – pe klo 10 - 16 numerosta 050 362 2356.