Tervetuloa mukaan Lohjan Seudun Omakotiyhdistykseen!

Liity jäseneksi etusivulta löytyvän linkin kautta.
Hinta vuonna 2018 on edullinen 20 eur/v.

Omakotitalkkari

Tarvitsetko avuksesi omakotitalkkaria?
Katso lisää Omakotitalkkari valikosta

Soita ja varaa talkkari:
Parhaiten hänet tavoittaa ma-pe klo 8-9
044 966 4743 Minna Forsell

Jäsentapahtumat

Tarkista tietoja jäsentapahtumista Ajankohtaista valikon kautta

Omakotiyhdistyksellä on uusi omakotitalkkari

Omakotitalkkarin palvelut ovat ensisijaisesti tarkoitettuja yhdistyksen iäkkäille tai muuten erityisesti apua tarvitseville jäsenille. Tavoitteena on antaa asumisapua, jotta seniorit voivat asua omissa kodeissaan mahdollisimman pitkään.

Omakotitalkkarin voi tilata tekemään tavanomaisia kotitöitä. Toimenkuvaan kuuluvat esimerkiksi lumenluonti, hiekoitus, polttopuiden pilkkominen, nurmikonhoito, pensaiden leikkaaminen, oksien silppuaminen, haravointi, kompostin kääntäminen, tavallinen siivous, asiointi ja pienimuotoiset jokamiesosaamisella hoituvat kiinteistön kunnostustyöt. Työn tilaaja järjestää talkkarin työssään tarvitsemat aineet ja työvälineet. Puuhun, räystäälle tai katolle omakotitalkkari ei kiipeä.

Omakotitalkkarin tekemästä työstä veloitetaan 10 euroa tunnilta. Minimiveloitus on kahdesta työtunnista. Työn tilaaja maksaa lisäksi 0,42 euron kilometrikorvauksen. Maksut suoritetaan omakotitalkkarin antamalla pankkisiirtolomakkeella. Kotona tai vapaa-ajan asunnossa teetetystä työstä saa kotitalousvähennyksen.

Lohjan Seudun Omakotitalkkarina työskentelee Minna Forsell. Hänet tavoittaa parhaiten ma – pe klo 8 – 9 numerosta 044 966 4743.

Omakotitalkkarin työnjohtajana toimii edelleen Paula Tuominen, jonka tavoittaa parhaiten klo 14 jälkeen numerosta 050 362 2356

Omakotitalkkari_2018.jpeg

Töissä, joita omakotitalkkari ei voi tai saa tehdä, yhdistyksen jäseniä palvelee Olli Oittila.

Olli Oittila tarjoaa työpalveluita omakotiyhdistyksen jäsenille jäsenhintaan (sis. alv) vuonna 2018  seuraavasti:

Työlaji                           Norm. veloitus            Jäsenveloitus                    Kotitalousvähennyksen
                                                                                                               jälkeen 2018 *

Ompelutyö                           35,00€                        29,00€                             14,50€
Tavallinen sisä- ja ulkotyö     45,00€                        38,00€                             19,00€
Saha- ja kattotyö,
nurmikon leikkaaminen ja
haravointi                            55,00€                        46,00€                             23,00€
Halonta ja haketus               55,00€                        46,00€                             23,00€

Veloitus on alkavalta puolelta tunnilta. Matkakorvaus on 0,53 tai 0,68 euroa kilometriltä riippuen työn vaatimista laitteista ja välineistä, mikä puolestaan määrittää käytettävän kulkuneuvon.

* Hinta, kun (kaiken) kotitalousvähennykseen oikeuttavan työn omavastuuosuus 100€ on täyttynyt.

Yhteydenotot, lisätiedot, varaukset:

Olli Oittila, Y1380634-5