Tervetuloa mukaan Lohjan Seudun Omakotiyhdistykseen!

Liity jäseneksi etusivulta löytyvän linkin kautta.
Hinta vuonna 2021 on edelleen todella edullinen 23 eur/v.

Omakotitalkkari

Lohjan Seudun Omakotiyhdistyksen omakotitalkkarina toimii Jarmo Pyykönen. Yhteydenotot ma - pe klo 9 - 15 p. 044 966 4743.

Jäsentapahtumat

Tarkista tietoja jäsentapahtumista Ajankohtaista valikon kautta

Talkkaripalvelut ovat varattavissa.

Omakotitalkkari

Omakotitalkkarin palvelut ovat ensisijaisesti tarkoitettuja yhdistyksen iäkkäille tai muuten erityisesti apua tarvitseville jäsenille. Tavoitteena on antaa asumisapua, jotta senioreiden asuminen omissa kodeissaan olisi mahdollista mahdollisimman pitkään.

Omakotitalkkarin voi tilata tekemään tavanomaisia kotitöitä. Toimenkuvaan kuuluvat esimerkiksi nurmikonhoito, pensaiden ja pensasaitojen leikkaaminen, oksien silppuaminen, haravointi, polttopuiden pilkkominen, kompostin kääntäminen, lumenluonti, hiekoitus, asiointi ja pienimuotoiset jokamiesosaamisella hoituvat kiinteistön kunnostustyöt. Työn tilaaja järjestää talkkarin työssään tarvitsemat aineet ja työvälineet. Puuhun, räystäälle tai katolle omakotitalkkari ei kiipeä.

Omakotitalkkarin tekemästä työstä veloitetaan 10 euroa tunnilta. Minimiveloitus on kahdelta työtunnilta. Työn tilaaja maksaa lisäksi 0,44 euron kilometrikorvauksenMaksut suoritetaan talkkarin antamalla laskulomakkeella. Kotona tai vapaa-ajan asunnossa teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennyksen.

Lohjan Seudun Omakotiyhdistyksen omakotitalkkarina työskentelee 20.10.2021 alkaen Jarmo Pyykönen. Hänet tavoittaa ma – pe klo 9 – 15 numerosta 044 966 4743.

Omakotitalkkarin ohjaajana toimii Paula Tuominen, jonka tavoittaa parhaiten ma – pe klo 9 - 15 numerosta 050 362 2356.