Tervetuloa mukaan Lohjan Seudun Omakotiyhdistykseen!

Liity jäseneksi etusivulta löytyvän linkin kautta.
Hinta vuonna 2019 on todella edullinen 23 eur/v.

Omakotitalkkari

Tarvitsetko avuksesi omakotitalkkaria?
Katso lisää Omakotitalkkari valikosta

Soita ja varaa talkkari:
Parhaiten hänet tavoittaa ma-pe klo 8-9
044 966 4743 Minna Forsell

Jäsentapahtumat

Tarkista tietoja jäsentapahtumista Ajankohtaista valikon kautta

Omakotiyhdistyksellä on omakotitalkkari

Omakotitalkkarin palvelut ovat ensisijaisesti tarkoitettuja yhdistyksen iäkkäille tai muuten erityisesti apua tarvitseville jäsenille. Tavoitteena on antaa asumisapua, jotta seniorit voivat asua omissa kodeissaan mahdollisimman pitkään.

Omakotitalkkarin voi tilata tekemään tavanomaisia kotitöitä. Toimenkuvaan kuuluvat esimerkiksi lumenluonti, hiekoitus, polttopuiden pilkkominen, nurmikonhoito, pensaiden leikkaaminen, oksien silppuaminen, haravointi, kompostin kääntäminen, tavallinen siivous, asiointi ja pienimuotoiset jokamiesosaamisella hoituvat kiinteistön kunnostustyöt. Työn tilaaja järjestää talkkarin työssään tarvitsemat aineet ja työvälineet. Puuhun, räystäälle tai katolle omakotitalkkari ei kiipeä.

Omakotitalkkarin tekemästä työstä veloitetaan 10 euroa tunnilta. Minimiveloitus on kahdesta työtunnista. Työn tilaaja maksaa lisäksi 0,42 euron kilometrikorvauksen. Maksut suoritetaan omakotitalkkarin antamalla pankkisiirtolomakkeella. Kotona tai vapaa-ajan asunnossa teetetystä työstä saa kotitalousvähennyksen.

Lohjan Seudun Omakotitalkkarina työskentelee Minna Forsell. Hänet tavoittaa parhaiten ma – pe klo 8 – 9 numerosta 044 966 4743.

Omakotitalkkarin työnjohtajana toimii edelleen Paula Tuominen, jonka tavoittaa parhaiten klo 14 jälkeen numerosta 050 362 2356

Omakotitalkkari_2018.jpeg